X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Inițiativa lui Ghimpu, criticată: „E în stilul bufonului nostru din Parlament”

21 sep. 2017,, 11:40   Politică
2319 1

Propunerea liberalului Mihai Ghimpu de a-l suspenda din funcție pe Igor Dodon este ridicolă, au reacționat socialiștii, comunică NOI.md.

În opinia fruntașului PSRM Vlad Batrîncea, liberalii nu încearcă decît să-și facă PR prin asemenea „inițiative epuizate”.

„O propunere ridicolă, în stilul bufonului nostru din Parlament. Politicienii de dreapta deseori profită de unele mesaje politice care le aduc voturi, de acea Ghimpu are ca sarcină acum să păstreze cumva partidul pe arena politică. Dînsul visează să treacă în următoarea legislatură. Însă putem spune cert că acest lucru nu va fi și, fiind în criză de idei, nu mai știe ce să inventeze. E și normal că, avînd un rating de jumătate de procent, atacă președintele”, a punctat Bătrîncea.

Mihai Ghimpu și-a îndemnat astăzi, în plenul Parlamentului, colegii din alte fracțiuni să susțină hotărîrea de suspendare din funcție a lui Igor Dodon, iar ulterior să fie organizat un referendum privind demiterea lui. Propunerea a fost însă ignorată de deputați.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?