Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Doi tineri din capitală, atacați în plină stradă (VIDEO)

20 sep. 2017,, 14:00   Capitala
3644 0

În seara zilei de 12 septembrie curent, doi tineri, unul cu vîrsta de 25 de ani şi altul de 34 de ani, au fost atacaţi prin surprindere de trei indivizi, notează NOI.md.

Un tînăr a fost deposedat de telefonul mobil şi geantă, în care se aflau acte personale, carduri bancare şi bani, cauzîndu-i-se un prejudiciu de 5650 de lei. Incidentul a avut loc pe strada Ginta Latină, iar la faţa locului au intervenit polițiștii sectorului Ciocana din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, după ce au fost alertați de către victime.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigații demarate de către polițiștii sectorului Ciocana, în comun cu angajaţii Direcţiei de poliţie a mun.Chişinău, au fost identificaţi doi dintre suspecţii în acest caz. Ambii s-au dovedit a fi originari din Căuşeni, cu vîrstele de 20 şi 21 de ani, fiind încătușaţi în cadrul percheziţiilor desfăşurate la domiciliul suspecţilor și escortaţi la Inspectorat pentru documentare. Ulterior, forțele de ordine au depistat și ridicat telefonul mobil şi geanta victimei.

Bănuiţii și-au recunoscut vinovăția în cadrul acțiunilor procesual penale desfășurate şi au fost reţinuţi pentru 30 de zile. Ei sînt cercetaţi penal pentru jaf și riscă detenție pe un termen de la 5 la 7 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?