De cine se teme Ilan Șor?

De cine se teme Ilan Șor?

Primarul orașului Orhei Ilan Șor, aflat la libertate, deși instanța l-a condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare în dosarul furtului miliardului a luat măsuri sporite de securitate.

Controversatul afacerist  a fost văzut recent la Chișinău, însoțit de pază.  Automobilul cu care se deplasează Șor a fost însoțit de două autovehicule cu bodigarzi (unul din față și altul din spate). Înainte de a părăsi casa sa de pe strada Lacului din capitală paznicii verifică cartierul, iar la fiecare intersecție se află cel puțin un gardian. În fața casei este o plasă de camuflaj cu înălțimea de aproximativ 5 metri care ascunde clădirea de ochii trecătorilor.  

O agenție de pază privată păzește casa lui Șor 24 din 24. Lîngă poartă a fost instalat un punct de trecere și atunci cînd pe drum apare un automobil sau o persoană necunoscută paznicii în uniformă militară iese și urmăresc traiectoria mișcării sale.

Ilan Șor a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de privațiune de libertate. El a fost declarat vinovat de obținerea prin fraudă a 5 miliarde de lei de la BEM în perioada 4 – 25 noiembrie 2014. Potrivit raportului Kroll, el ar fi spălat acești bani prin zecii de companii offshore. 

După pronunțarea sentinței Șor a fost pus în libertate pînă cînd următoarea instanța nu va emite un verdict. Avocații afaceristului cu o reputație dobioasă care nu și-a recunoscut vina au contestat sentința Curții de Apel Chișinău.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Влад 10 sep. 21:22

Вор должен быть изолирован - это первостепенно.Вор на свободе дает финансовую возможность подключить материальный ресурс,админресурс,влиятельных ему подобных участников банковского воровства,включая силовые структуры,и наконец - это сплошной подкуп."Если нельзя (купить) подкупить за малые деньги,то коррупционер покупают за большие деньги"

Антон 10 sep. 07:36

Неплохой парень сам ест и других не обижает много хорошего в Оргееве наладил не то что некоторые типа Гимпу Филат и др .

moldoveanu 9 sep. 06:13

нужно конфисковать все что у него есть до последнего лея.
оставить 18метров на человека жилья и среднюю зарплату по стране на членов семьи, а вора закрыть в тюрьму.
непонятны это цацкание с вором.

большие деньги-счастье не приносят 8 sep. 17:54

Эта----жизнь????????????? Я так не думаю!!!! Что ОН и что этот другой ВОР и вся его НЯМУРА и ПРИБЛИЖЕННЫЕ----должны в ТЮРЬМЕ,а не РАСХАЖИВАТЬ в КОМУНФЛЯЖАХ!!!!!!!!!!!!!!!!Ест ь,что детям будет показывать на старости лет!!!!!!ЭТИ ДЕНЬГИ_---СЛЕЗЫ НАРОДА и ОНИ НЕ ПРИНЕСУТ НИ СЧАСТЬЯ И НИ ЗДОРОВЬЯ!!!! А ТОЛЬКО ГОРЕ!!!! ИХ НЕЛЬЗЯ ИСКУПИТЬ НИКАКИМ """"" ЭДЕЛЬВЭЙСОМ ЗАДОЛБАННЫМ,т.к. все знают,что ЭТИ ДЕНЬГИ----ГРЯЗНЫЕ,КАК И САМИ ЭТИ Т,,,И!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load