X 
Eurovision stiri: 513
Cazul Filat stiri: 354
Transnistria stiri: 1384

"Gazprom" va semna cu "Moldovagaz" un contract de achiziționare a aproximativ 10,4 miliarde de metri cubi de gaz în valoare de 3,9 miliarde de dolari

2 iul. 2013,, 10:30   Economie
3420 0
Foto: progi.forex.org
Acționarii "Gazprom-ului" rusesc au aprobat semnarea cu "Moldovagaz" a contractului de achiziționare a aproximativ 10,4 miliarde de metri cubi de gaze naturale în valoarea maximă totală de 3,9 miliarde de dolari.

La adunarea generală anuală acționarii "Gazprom-ului" au aprobat semnarea contractului respectiv. Potrivit documentului, SA "Moldovagaz" va oferi holdingului servicii de organizare a transportului gazelor naturale în regim de tranzit pe teritoriul Republicii Moldova, în volum de nu mai mult de 70 de miliarde de metri cubi de gaz.

Se preconizează ca "Gazprom" să achite servicii de transport prin conductele de gaze din Republica Moldova în valoare totală maximă de 172 milioane de dolari. Semnarea contractului cu "Moldovagaz" a fost aprobată împreună cu o serie de alte tranzacții cu părțile afiliate care pot fi realizate de "Gazprom" pe viitor în procesul realizării activităţii de administrare obişnuite.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?