Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Vînătoarea în zona frontierei de stat va fi restricţionată

6 sep. 2017,, 17:12   Societate
2516 0

Vînătoarea de-a lungul frontierei de stat va fi permisă doar pe o adîncime de 1 mie de metri de la linia hotarului către interior. Conducerea Agenţiei "Moldsilva" a semnat un ordin în acest sens.

Vînătoarea în zona de frontieră pînă la limita de un kilometru de la linia frontierei de stat către interior se admite numai în perioada luminoasă a zilei, în baza unui aviz eliberat de către sectorul Poliţiei de Frontieră pentru toate persoanele participante la vînătoare. Termenul de examinare a solicitării este de pînă la 5 zile.

Totodată, despre începerea şi finalizarea vînătorii desfăşurate în zonele de frontieră, posesorul avizului va informa telefonic, verbal sau electronic subdiviziunea Poliţiei de Frontieră, în a cărei rază urmează să fie organizată vînătoarea. În cazul producerii unui incident în timpul vînătorii, subdiviziunea Poliţiei de Frontieră va fi informată imediat.

Deocamdată este permisă doar vînătoarea de porumbei şi prepeliţe. De la 23 septembrie pînă la 31 decembrie se permite vînătoarea de gîşte, raţe şi culici, de la 1 octombrie pînă la 14 ianuarie – de fazani, de la 14 octombrie pînă la 31 decembrie – de mistreţi, iar de la 26 noiembrie pînă la 31 decembrie – de iepuri de cîmp.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?