X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Deputații care ar putea să-l PĂRĂSEASCĂ pe Ghimpu

6 sep. 2017,, 15:56   Politică
6781 8

Liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, a anticipat, ieri, într-o conferință de presă, că din fracțiunea parlamentară a PL și-ar putea anunța plecarea, în viitorul apropiat, mai mulți deputați.

Ziarului NAȚIONAL a discutat cu mai mulți membri ai PL care afirmă că, la momentul actual, ar fi vorba de trei deputați care ar putea părăsi liberalii din Parlament - Iurie Dîrda, Lilian Carp și Oleg Ogor.

În timp ce unii liberali, sub protecția anonimatului, afirmă că Ogor va pleca din fracțiunea PL din cauza unui conflict personal cu Mihai Ghimpu și chiar a unor certuri recente între cei doi, alții acuză că deputatul ar putea pleca la partidul lui Anatol Șalaru.

„Anatol Șalaru îl curta, i-a propus și bani, dar știu că a refuzat”, acuză un membru PL, în timp ce un deputat susține că cearta cu Ghimpu ar fi fost determinantă în această ruptură și Ogor nu va pleca la niciun partid.

Cît despre deputatul milionar liberal, Iurie Dîrda, sursa citată afirmă că el „a fugit” demult în România și nu răspunde la telefoane, „avînd pobabil unele frici”. Acesta și-ar putea anunța plecarea, fără să renunțe însă și la mandat, de care nu poate fi lipsit, nici chiar dacă nu vine la ședințele din Parlament.


Cel de-al treilea deputat despre care se vorbește este Lilian Carp, care de mai multe ori, în intervențiile sale publice, l-a criticat pe Mihai Ghimpu. Totuși, Carp a negat pentru Ziarul NAȚIONAL faptul că va părăsi fracțiunea PL.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?