X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ce ajutor va oferi FMI-ul Serviciului Fiscal din Moldova

6 sep. 2017,, 13:49   Economie
2948 2

Fondul Monetar Internațional (FMI) continuă să ofere asistență tehnică Serviciului Fiscal de Stat din Moldova, ajutîndu-l să îmbunătățească procesul de administrare a persoanelor fizice din rîndul contribuabililor mari din țara noastră, relatează NOI.md.

Potrivit informațiilor oferite de SFS, Serviciul Fiscal de Stat găzduiește în perioada 5-18 septembrie curent misiunea de asistență tehnică a Fondului Monetar Internațional, în persoana lui Mary Aiston, director pe domeniul persoanelor fizice bogate, din cadrul Veniturilor şi Vămii Majestății Sale din Marea Britanie. Misiunea este organizată în contextul implementării Proiectului de administrare a veniturilor, finanțat de Regatul Țărilor de Jos.

Scopul vizitei lui Mary Aiston este de a contribui la îmbunătățirea procesului de administrare a persoanelor fizice-contribuabili mari.

În special, se va axa pe revizuirea procesului și criteriilor de selectare a persoanelor fizice-contribuabili mari, identificarea riscurilor specifice asociate acestor contribuabili, dezvoltarea direcțiilor strategice în partea ce ține de deservirea și conformarea contribuabililor cu legislația fiscală.

Pe parcursul misiunii FMI, în incintele Serviciului Fiscal de Stat vor fi organizate ședințe cu subdiviziunile structurale ale SFS, precum și cu conducerea Ministerului Finanțelor.


Serviciul Fiscal de Stat beneficiază de asistența tehnică a Fondului Monetar Internațional în cadrul Proiectului de administrare a veniturilor, finanțat de Regatul Țărilor de Jos, începînd cu luna august 2016, proiect care urmează să fie finalizat în august 2019.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?