X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Ce poartă Elisabeta a II-a în poşetă?

1 iul. 2013,, 10:57   Showbiz
5444 0
Foto: topnews.ru
Cartea “Ce poartă Regina în poşetă şi alte secrete regale" de Phil Dampier şi Ashley Walton făcea ravagii acum cîţiva ani cînd a fost publicată, şi face şi acum, chiar dacă între timp poşeta Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi-a mai schimbat conţinutul, aşa cum pînă şi secretele regale au alt “conţinut".

Autorii cărţii dezvăluiau că poşeta Reginei are şi alte atribuţii nu numai pe acelea de a purta lucruri dragi, fiind un mod subtil de a comunica cu cei din stafful său. Astfel: dacă Suverana îşi ţine poşeta pe masă în timpul unui dineu e semn că doreşte ca evenimentul să ia sfîrşit în următoarele cinci minute; Dacă geanta e aşezată pe podea, e semn că Regina consideră conversaţia plictisitoare şi vrea să fie salvată de acest calvar de una dintre doamnele sale de onoare; Dacă îşi mută poşeta dintr-o mînă în alta e semn că vrea să plece din acel loc; Purtarea poşetei pe braţul stîng e semn că Regina e fericită şi relaxată scrie topnews.ru.

“Rar este văzută fără o geantă elegantă asortată vestimentaţiei, dar…"Ce poartă Regina Elizabeta a II-a a Marii Britanii în poşetă?", întrebau autorii cărţii. O grămadă de nimicuri dăruite de copiii ei de-a lungul timpului, cum ar fi căţei în miniatură, dar şi bomboane pentru cîinii de rasă Corgie de la moşia sa din Sandringham, Norfolk, un cîrlig de metal cu ajutorul căruia îşi agaţă geanta de marginea mesei, la cină, fotografii de familie şi multe altele. Comoara cea mai de preţ ar fi o fotografie a prinţului Andrew făcută la întoarcerea sa din Insulele Falkland, în 1982. Regina mai poartă cu sine o cutiuţă cu fard dăruită de soţul său, Prinţul Philip, la aniversarea a 60 de ani de căsătorie.

În afara conţinutului poşetei, şi a poşetelor sale în general, suverana britanică a dovedit că şi la o vîrstă înaintată poţi fi trendsetter. Lovitura a dat-o cînd a purtat pantaloni, un articol vestimentar nu tocmai compatibil cu protocolul regal. După o vizită făcută acum doi ani în Scoţia şi în insulele din nordul Marii Britanii, cînd a purtat un costum vernil cu pantaloni, exemplul regal a fost urmat de toate celebrităţile din “lumea bună" de pe ambele maluri ale Atlanticului. Primele care s-au repezit să urmeze exemplul regal au fost Victoria Beckham, Jessica Alba şi Rihanna. Moda s-a impus, iar patronii unor mari magazine de îmbrăcăminte din Londra , au toate motivele să spună “God Save the Queen!".
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?