Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

Sabina Cerbu, viceministrul Justiției: Nu trebuie să ai părul cărunt ca să demonstrezi că ești profesionist (VIDEO)

28 iun. 2013,, 17:03   Showbiz
11483 2
Foto: facebook.com
Viceministrul Justiției, Sabina Cerbu, a acordat un interviu în exclusivitate pentru NOI.md, în care a spus cum e să fii viceministru la 27 de ani și ce planuri are pentru acest mandat.

”Nu m-am gîndit niciodată că am să lucrez în serviciul public și nici nu mi-am dorit acest lucru. Credeam că e un lucru prea birocratic, cu prea multă hîrtie. Dar în cadrul primului meu job am văzut cum lucrează un funcționar public la Ministerul Justiției și că e multă muncă și perseverență”, a spus Sabina Cerbu. Viceministrul spune că era tentată să își găsească un serviciu în sectorul privat. ”Însă așa a fost să fie”, a conchis viceministrul.

Întrebată cum s-au schimbat lucrurile după numirea sa în funcția de viceministru, Sabina Cerbu a răspuns că nu s-au schimbat foarte mult. ”Am mai multe hîrtii pe masă, iar ele îți ocupă timp, trebuie să fii pedant și să urmărești lucrurile, dar nu sînt nouă la Ministerul Justiției, știu oamenii și știu și cum se lucrează”.

Viceministrul a vorbit și despre reacția negativă a unor reprezentanți ai societății civile. ”M-am așteptat la critici, dar asta e oglinda societății. Sînt diferite păreri… Unii cred că sînt prea tînără. Eu însă consider că am suficientă pregătire profesională ca să pot face față și să-mi asum responsabilități. Nu sînt o excepție – la Ministerul Justiției 70 % din angajați au vîrsta între 25-40 de ani”.

Atunci cînd vine vorba de planuri, viceministrul spune că are o singură dorință: ”Îmi doresc să duc în capăt acest mandat și să nu dezamăgesc”.

Amintim că Sabina Cerbu are 27 de ani, este licențiată în drept la Universitatea de Stat din Moldova în 2008, unde în prezent își face doctoratul și activează în calitate de lector universitar. A ocupat postul de șef al cabinetului ministrului Oleg Efrim din iunie 2011 pînă la sfîrșitul lunii mai 2013.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?