X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Kobzon a povestit unde locuiește Ianukovici: gardul înalt încurcă

2 sep. 2017,, 05:05   Externe
5418 0

Fostul președinte ucrainean, Viktor Ianukovici, locuiește în orașul Rostov-pe-Don, potrivit datelor indicate în citația Judecătoriei de la Kiev, emisă pe numele lui, transmite NOI.md cu referire la presa rusă.

Politicianul s-a dovedit a fi vecinul lui Iosif Kobzon la Bakovo, suburbie din regiunea Moscova.

Într-un interviu acordat publicației "Dni.ru" cîntărețul rus a povestit că loturile lor de pămînt sînt despărțite de un gard impresionant.

"Nici nu vă puteți imagina un gard cu o astfel de înălțime! Această vilă din Bakovka este controlată de organele corespunzătoare", a divulgat secretul Artistul Poporului.

Kobzon se întrebă de cine se ascunde fostul președinte al Ucrainei. Din punctul lui de vedere, acest lucru este inutil: dacă vor vrea oricum vor ajunge la el, fostul deputat al Dumei de Stat ucis, la Kiev, fiind un exemplu trist în acest sens.


Originar din regiunea Donețk și Artistul al Poporului din republicile autoproclamate ale Donbasului, Kobzon este sever în evaluarea activității lui Ianukovici în funcția de șef al statului. Pentru faptul că politicianul a admis Maidanul, Kobzon, potrivit propriei mărturii, este gata să-l "distrugă".

Kobzon critică drastic conducerea actuală a Ucrainei. Dînsul a pledat, în special, pentru boicotarea Eurovision-2017 la Kiev.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?