Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Kate Middleton, diagnosticată cu boala de care suferea Prințesa Diana

2 sep. 2017,, 02:30   Externe
7001 0

Presa din Marea Britanie a scris în repetate rînduri că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, ar fi suferit de aceeași boală pe care o avea Prințesa Diana.

Se pare că soția Prințului William ar fi avut episoade severe de bulimie, tulburare cu care a fost diagnosticată Prințesa Diana.

Casa Regală a dezmințit prin diferite căi, în special prin publicațiile apropiate acesteia că ducesa Kate ar avea bulimie.

Cu toate acestea, Kate a slăbit drastic în ultima perioadă, oamenii remarcînd că a ajuns piele și os, iar mîinile ei arată foarte îmbătrînite, asemănătoare unei persoane care ar suferi de bulimie compulsivă.

Diana a ajuns bulimică din cauza lui Charles


În cartea ”Diana: adevărata ei poveste”, autorul Andrew Morton dezvăluie drama prin care a trecut Diana.

„Soțul meu și-a pus mîna în jurul taliei mele și a spus «Ești un pic dolofană aici, nu-i așa?» și acest lucru a trezit ceva în mine”, explica Diana. Acesta ar fi episodul de la care prințesa inimilor a început să țină cure drastice de slăbire și ar fi terminat bulimică.

Bulimia este o tulburare psihologică. Aceasta e caracterizată de dorința obsesivă a unei persoane de a slăbi. Simptomele bulimiei par a fi modalitățile de a controla greutatea corporală. Bulimia este numită și boala persoanelor care nu-și iubesc corpul.

Simptomele sînt: vărsături autoprovocate, diete drastice, folosirea laxativelor sau sportul pînă la epuizare. De asemenea, teama, confuzia, vinovăția la ora lurăii mesei și anxietatea sînt alte manifestări ale tulburării.

0
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?