X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Moldova va participa la expoziţia de modă "CPM-2017. Toamnă"

29 aug. 2017,, 17:40   Societate
2632 0

Miercuri, la centrul expoziţional "Expocenter" de la Moscova începe cea de-a 29-a ediţie a expoziţiei internaţionale specializate de modă Collection PremiГЁre Moscow "CPM-2017. Toamna".

La eveniment vor participa peste 900 de companii din peste 30 de ţări.

Surse din cadrul companiei "Axar" de la Chişinău au relatat pentru INFOTAG că printre participanţi se numără şi opt companii din Moldova, care îşi vor prezenta produsele pe un stand colectiv. Este vorba de "Ionel", "Premiera-Dona", "Mobile", "Ridiager-SV", "Portavita", "Allert & Co", "Nikita Rinadi" şi "Eostil-Art".

Totodată, la compartimentul "Haine pentru copii" al expoziţiei, cu un stand individual ca participa compania "Artbutic", care va prezenta piese vestimentare pentru copii sub marca comercială "Vivi Art Boutique".

Participarea producătorilor autohtoni la expoziţie este sprijinită şi finanţată de Organizaţia de Atragere a Investiţiilor şi Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), de Asociaţia Întreprinderilor din Industria Uşoară APIUS şi este organizată de compania "Axar".

Luarea deciziei de a participa cu un stand unic la expoziţie a fost determinată de necesitatea de a promova exportul producţiei moldoveneşti din industria uşoară pe pieţele din străinătate, precum şi de a susţine imaginea articolelor de înaltă calitate, produse în Moldova.

Collection PremiГЁre Moscow este una din principalele platformele profesioniste de prezentare a pieselor noi şi a tendinţelor din industria hainelor, încălţăminte şi accesoriilor. În cadrul expoziţiei vor avea loc întîlniri tematice şi prezentă de modă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?