X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4026

Proiectul privind mansardele, nemulțumirea consilierilor

27 iun. 2013,, 17:16   Societate
4059 1
Foto: unimedia.info
Proiectul de decizie privind Regulamentul privind construcția mansardelor în capitală a fost trimis spre reexaminare. După lungi dezbateri, consilierii municipali s-au abținut astăzi de la vot, întrucît acesta nu are avizul Comisiei de resort, relatează NOI.md.

”Proiectul de lege este neperfectat. Trebuie întors la reexaminare și pregătit în baza audierilor publice, diferite întîlniri cu societatea civilă și președinții asociațiilor de locatari”, a precizat consilierul comunist Boris Golovin.

”Pentru prima dată văd astăzi proiectul dat. La comisie am discutat cu totul alt proiect de decizie. El trebuie reexaminat, pentru că așa îngroșăm și mai mult confuziile”, a menționat consilierul liberal-democrat Ghenadie Ivașcenco.

”Propun să fie creată o comisie pentru a fi sistematizate toate propunerile societății civile și de venit la ședința următoare a consiliului cu un nou regulament”, a specificat consilierul socialist Elena Danu.

”Trebuie stopată eliberarea certificatelor de urbanism privind mansardarea blocurilor de locuit, iar comisiile funciară și locativ-comunală să revadă din nou acest regulament”, a afirmat consilierul liberal Oleg Cernei.

Regulamentul privind reabilitarea termică şi construcţia mansardelor la blocurile de locuinţă din municipiul Chişinău urmează a fi propus spre aprobare la următoarea ședință CMC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?