X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Asfaltul nou de pe bd. Ștefan cel Mare s-a deformat

29 aug. 2017,, 08:51   Capitala
4381 4

Deși are puțin timp de cînd a fost așternut, stratul de asfalt de pe bulevardul Ștefan Cel Mare și Sfînt din Chișinău cedează.

În mai multe locuri de pe bulevard carosabilul este deformat, în special, acest lucru este sesizabil în stațiile de așteptare.

Presupunem că o cauză a deformării asfaltului ar fi temperaturile înalte din ultima perioadă, dar o explicație din partea autorităților nu avem. Contactată de Realitatea.md, conducerea Direcției transport a municipiului Chișinău nu au răspuns la telefon, din păcate.

Reconstrucția bulevardului Ștefan cel Mare este motiv de mîndrie pentru autoritățile municipale. Zilele acestea, primarul suspendat al capitalei, Dorin Chirtoacă a postat pe pagina sa de Facebook imagini cu bulevardul practic finalizat și a spus că aspectul acestuia deja este european.

Mai puțin entuziasmat de calitatea lucrărilor de pe bulevard este primarul interimar al Chișinăului Nistor Grozavu. Acesta a declarat că fiecare tronson se va examina în parte, iar dacă lucrările nu vor corespunde așteptărilor, conducerea Direcției transport riscă să fie demisă.


Amintim că banii din care a fost reparat bulevardul Ștefan cel Mare, dar și Constantin Negruzzi și strada Vasile Alecsandri din capitală au fost luați cu împrumut de la BERD și BEI. Valoarea proiectului este de peste 20 de milioane de euro.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?