X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Nimeni nu ne va lua victoria! – Igor Dodon

25 aug. 2017,, 11:39   Politică
1949 3

Președintele țării noastre, Igor Dodon, a rostit un discurs scurt, dar mișcător în cadrul concertului dedicat Zilei eliberării Moldovei de fascism.

Igor Dodon a menționat că poporul moldovean are cu ce se mîndri atîta timp, cît are astfel de veterani și astfel de victorii în spate.

- Sînt convins că împreună vom apăra această victorie. Și nimeni nu ne va o lua! Această zi în Moldova întotdeauna va fi Ziua eliberării, și nu altfel. Acest lucru trebuie să dăinuiască prin secole, în caz contrat nu vom avea viitor, dacă vom uita cît singe a fost vărsat. Vom fi împreună, iar eu nu vă voi dezamăgi.

Victoria ne aparține! – a spus ferm Președintele.

Din numele tuturor cetățenilor Igor Dodon a adus mulțumiri veteranilor și a menționat cît de important este ca tinerii să cunoască și să păstreze în memorie evenimentele din acei ani.


Igor Dodon i-a decorat pe participanții la Operaţiunea Iaşi-Chişinău, fiind aplaudat de cei prezenți. În cadrul concertului, așa cum a promis Președintele, toți spectatorii, care, potrivit datelor preliminare, au fost aproximativ 50 de mii, împreună cu artiștii au cîntat „Smugleanka”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?