Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Percheziții dis-de-dimineață la Guvern!

21 aug. 2017,, 09:33   Politică
5761 0

UPDATE (09.40) -„Confirm acțiunea. Este vorba despre mai multe dosare de corupție și trafic de influență în care sînt vizați angajați ai ministerelor justiției și educației, notari, dar și reprezentanți ai unor birouri de traduceri.

Aceste persoane sînt suspectate de perfectarea ilegală a unor acte pentru cetățeni moldoveni și străini. Cu alte amănunte vom reveni pe parcursul operațiunii", a declarat pentru Deschide.MD ofițerul de presă al CNA, Angela Starinschi.

Ministerul Justiției, Vladimir Cebotari își exprimă speranța ca bănuilile de corupție în privința unor angajați ai ministerului său, să nu fie adevărate. Declarația a fost făcută pentru Deschide.MD.

„Se fac percheziții în biorul unui angajat de la Direcția Apostila. Noi oferim tot suportul pentru că atunci cînd există niște bănuieli, procurorii trebuie să aibă posibilitatea să le verifice. Totuși, eu sper foarte mult, ca bănuielile să nu fie adevărate”, a declarat ministrul.

(09.33) - Procurorii anticorupție și ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au inițiat o serie de percheziții în dimineața acestei zile, 21 august, la sediul Guvernului Republicii Moldova.


Potrivit sunor surse, ar fi vizată o rețea de funcționari implicați în eliberarea frauduloasă a actelor și apostilarea acestora pentru cetațenii R. Moldova și pentru cei străini. Vom reveni cu detalii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?