X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Secrete de stil ale unor doamne celebre

6 mai. 2018,, 00:03   Externe
10219 0

Doamnele celebre din înalta societate se află constant în vizorul jurnaliștilor și criticilor de modă. Prin urmare, ele trebuie să arate perfect, chiar și în lucrurile mici.

Mănușile lui Jacqueline Kennedy

Secretul stilului unic al lui Jackie era simplu: costume simple, dar elegante și rochii de culori gingașe, pălării și un șir de perle în jurul gîtului. Totodată, ea a căpătat un farmec special datorită mănușilor de lungime medie. Ele o ajutau pe Jacqueline să-și ascundă mîinile imperfecte. Ulterior ea le-a transformat în cartea sa de vizită.

Cerceii lui Grace Kelly


Prințesa de Monaco a dat dovadă de gust impecabil atît în calitate de vedetă de la Hollywood, cît și în rolul unei doamne nobile. Imperceptibile la prima vedere, dar totuși o parte semnificativă a imaginii ei rafinate au fost întotdeauna cerceii ei mici, rotunzi, pe care ea adesea le prefera bijuteriei de lux cu o mulțime de pietre prețioase.

Pantofii lui Michelle Obama

Devenind prima doamna a SUA, Michelle a dobîndit în scurt timp statutul de etalon de stil. Culori aprinse, imprimeuri colorate și nuanțe bogate disting stilul ei de stilul altor soții al altor șefilor de state. Și pantofii ei preferați – elegantele „kitten hills”, care întotdeauna se potrivesc ținutei ei – au putut elimina de pe podium pantofii cu tocuri înalte.

Ținutele formale, dar feminine ale Melaniei Trump

Deși are picioare foarte zvelte, noua stăpînă a Casei Albe întotdeauna alege rochii cu o lungime strict sub genunchi. Pe lîngă rochii mulate, în garderoba Melaniei sînt ținute cu fuste voluminoase care scot în evidență formele ei atractive.

Costume cu pantaloni ale Carlei Bruni-Sarkozy

Soția fostului președinte francez a dovedit lumii ca culoarea neagră este potrivită la orice, chiar și cele mai speciale ocazii. Pantalonii nu sînt mai puțin spectaculoși decît rochiile și costumele cu fuste. Mai ales atunci cînd persoana care apare în această ținută are picioare atît de zvelte ca Bruni.

Rochiile Letiziei Ortiz

Această doamnă este bine-cunoscută în industria de modă pentru pasiunea sa pentru rochii roșii. Letizia apare în rochii de culoare roșie aprins, bordo, de culoarea vinului și alte nuanțe la evenimente deosebit de importante, spaniolii considerînd culoarea roșie drept simbol al reginei lor strălucite.

Fustele mini ale lui Brigitte Macron

Privind-o pe soția președintelui francez, nu-ți vine să crezi că ea are 64 de ani. Figura ei subțire poate concura cu multe tinere pariziene și, bineînțeles, îi permite să poarte fuste mini, ceea ce ea face cu succes, apărînd la tot felul de evenimente mondene în rochii monotone care deseori sînt cu mult deasupra genunchiului.

Turbanele lui Sheikha Mozah bint Nasser Al Missned

Stilul acestei doamne din Orient este o adevărată provocare pentru întreaga lume arabă. Intr-adevăr, în garderoba ei nu sînt rochii negre pînă în podea, batic și niqab – veşmînt de cap care acoperă toata fața, cu excepția unui spațiu îngust pentru ochi, tradiționale pentru țara ei. În schimb Mūzah preferă să poarte turbane, care se află în armonie perfectă cu ținuta ei. Această particularitate a poziționat-o în rangul celor mai elegante primele doamne.

Pălăriile Catherinei, Ducesa de Cambridge

Kate demult a făcut pălăriile de diferite forme și culori principala trăsătură specifică imaginii sale. Se spune că în colecția Ducesei sînt peste o sută de articole de acoperit capul, pe care ea le combină cu pricepere cu orice ținută.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?