X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un șofer băut a decedat în inima Capitalei

14 aug. 2017,, 15:11  
2096 0

Un tînăr a decedat, după ce a fost depistat de trecători mort de beat în propriul automobil. Tragedia a avut loc în această seară, la intersecția străzii Bănulescu Bodoni cu strada București, din sectorul Centru al Capitalei.

Tînărul în vîrstă de 30 de ani, originar din localitatea Cernișa, Florești, se afla în stare avansată de alcoolism într-un automobil de model Suzuki.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Today.MD că trecătorii au observat că automobilul Suzuki, stătea parcat pe marginea drumului, iar șoferul dormea la volan.

„Apelul a fost la 902 a fost înregistrat în jurul 16:55, iar la fața locului s-a deplasat grupa operativă și polițistul care deservește sectorul dat. Aceștia au găsit șoferul în stare de comă alcoolică și au solicitat intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii nu l-au putut slava pe tînăr”, a declarat Stati.

Cazul este documentat de către IP Buiucani, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat tînărul.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?