X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă despre amendă: Autoritățile statului riscă să se facă de rîs

19 iun. 2013,, 18:30   Politică
3928 3
Foto: noi.md
Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, consideră că autoritățile statului se vor face de rîs în fața societății în cazul în care îl vor amenda pentru că a realizat la una dintre ședințele operative o demonstrație a unui aparat de bruiaj, relatează NOI.md

„Prin această reacție autoritățile statului riscă să se facă de rîs pentru că noutatea nu este de azi. Chiar și la ședința Primăriei am menționat că pentru utilizarea echipamentului de bruiaj este nevoie de modificat legislația. În cadrul ședinței a avut loc o demonstrație. Dacă pentru o demonstrație trebuie să fie cineva pedepsit, nici o problemă. Cel puțin acest lucru să ajute la rezolvarea problemei bacalaureatului. Și apoi, ei n-au făcut nimic astăzi decît să confirme că, de fapt, soluția tehnică pentru rezolvarea problemei copiatului există. Rezultă că, din păcate, autoritățile statului au încurajat copiatul la bacalaureat, avînd un mijloc la dispoziție. De fapt, amenzile abuzive împotriva mea și a primăriei vin cu duiumul în ultimii ani”, a declarat Dorin Chirtoacă.

Ministerul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor a emis astăzi un comunicat de presă în care atenționează că utilizarea dispozitivelor de bruiaj este una ilegală, iar cei care încalcă această normă vor fi pedepsiți cu o amendă de pînă la 10 mii de lei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?