Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Vin Diesel și NBC pregătesc un remake al serialului "Miami Vice"

4 aug. 2017,, 04:30   Externe
2065 0

Postul de televiziune american NBC și Vin Diesel, celebrul actor din filmele de acțiune, pregătesc un remake al serialului polițist "Miami Vice", potrivit unor surse preluate miercuri de AFP.

Canalul de televiziune nu a făcut încă un anunț oficial, dar, potrivit surselor, compania de producție One Race Television, deținută de actorul în vîrstă de 50 de ani, a început o colaborare cu Universal Television și cu scenaristul Chris Morgan, autorul a șase episoade din serialul de acțiune "Fast and Furious" în care Vin Diesel joacă rolul principal.

Nu se știe încă dacă actorul american va juca în această nouă adaptare, potrivit surselor menționate.

Un alt remake al serialului "Miami Vice", produs de Michael Mann și avîndu-i ca protagoniști pe Jamie Foxx și Colin Farrell, s-a situat pentru puțin timp în fruntea box-office-ului nord-american în 2006.

Anunțatul remake completează seria versiunilor adusă la zi a serialelor și producțiilor cinematografice legendare din anii '80 precum "MacGyver" sau "Lethal Weapon".


Crime, traficanții de droguri, lupte între clanuri, refugiați haitieni și cubanezi, conflicte rasiale, așa arăta viața agitată a orașului Miami cînd serialul a debutat, la 28 septembrie 1984.

Protagoniștii celor cinci sezoane difuzate pînă în 1989 în Statele Unite sînt doi polițiști carismatici, unul alb, celălalt de culoare, care, lucrînd de multe ori sub acoperire, demască proxeneți și traficanți de droguri de origine latino-americană.

Polițiștii Sonny Crockett (interpretat de Don Johnson) și Rico Tubbs (jucat de Philip Michael Thomas) poartă costume în culori pastelate, cu umeri ampli, conduc automobile Ferrari și ambarcațiuni rapide și petrec pe plajele și în cluburile de noapte din Florida. La cîțiva ani după "Scarface" al lui Brian de Palma, "Miami Vice", cîștigătorul mai multor premii Emmy și a două Globuri de Aur, este o altă producție care zugrăvește o imagine senzuală a orașului Miami.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?