Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3997

Linkin Park, în topul celor mai bine vîndute albume după moartea solistului

4 aug. 2017,, 04:00   Externe
2498 0

Două albume ale trupei de nu metal Linkin Park au fost propulsate în topul primelor zece cele mai bine vîndute albume în Statele Unite, la cîteva zile după sinuciderea solistului trupei, Chester Bennington, informează AFP.

Cel mai recent album al californienilor, "One More Light", lansat la mijlocul lunii mai, a urcat de pe locul 17 pe locul 4 în clasamentul lansat miercuri care include vînzările de vineri pînă joi.

În ceea ce privește "Hybrid Theory", primul album al trupei, lansat în 2000 și vîndut în peste zece milioane de exemplare, acesta a fost propulsat de pe locul 27 pe locul 8, după ce Chester Bennington a fost descoperit spînzurat la 21 iulie, în dormitorul casei sale dintr-o suburbie a Los Angeles-ului.

Solistul de la Linkin Park a fost înmormîntat sîmbătă în cadru privat, la Los Angeles, potrivit mai multor mesaje postate pe rețelele socializare de către persoanele prezente.

Dovadă că popularitatea trupei a depășit cu mult Statele Unite — cîntecul "Numb", de pe albumul "Meteora", lansat în 2003, a ajuns recent pe primul loc în topul celor mai descărcate melodii în Singapore și Hong Kong.


Revenind la topul celor mai bine vîndute albume din SUA, artista americană Lana Del Rey domină acest clasament cu recent lansatul "Lust for Life".

Ea i-a devansat pe rapperii Tyler, The Creator și pe Meek Mill, care și-au lansat noile albume, și l-a detronat pe Jay Z, al cărui album "4:44" s-a situat în fruntea vînzărilor în ultimele două săptămîni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?