X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un rapper cunoscut cere despăgubiri de milioane de la o companie de asigurări

3 aug. 2017,, 01:30   Externe
3823 0

Kanye West a depus marți o plîngere la Los Angeles în care solicită 10 milioane de dolari de la compania de asigurări Lloyd, în care precizează că asiguratorul britanic a refuzat în mod intenționat să acopere daunele rezultate din anularea turneului rapperului de la sfîrșitul lui 2016, din cauza problemelor sale mentale, informează miercuri AFP.

"Lui Lloyd îi place să colecteze prime de asigurare premium, dar nu și să plătească daune, indiferent de legitimitatea acestora", se indică în plîngerea depusă la un tribunal federal din Los Angeles.

"Artiștii cred că își cumpără liniștea sufletească, însă asiguratorii știu că ei vînd doar un bilet pentru instanța de judecată", se precizează în documentul menționat.

Potrivit acestei plîngeri, starul a depus o cerere de acoperire a daunelor la asiguratorul britanic la scurt timp după anularea celei de-a doua părți a turneului "Saint Pablo Tour" și internarea sa în noiembrie într-un spital de psihiatrie din Los Angeles.

Avocații starului american susțin că Lloyds nu a plătit în mod intenționat vedetei și companiei sale Good Touring Inc:. "Nu au oferit nici ceva ce seamănă cu o explicație coerentă cu privire la motivul pentru care nu au plătit sau vreo indicație că o vor face vreodată', explică plîngerea.


Reprezentanții asiguratorului lasă în schimb "să se înțeleagă că nu pot acoperi cererile de despăgubire, avansînd un argument care nu ține, cum că utilizarea de marijuana de către Kanye i-a cauzat problemele medicale", se indică în plîngere.

Potrivit respectivului document, Kanye West urma inițial să susțină 38 de concerte între 12 august și 2 noiembrie 2016 și făcuse asigurare, în caz că erau necesare anulări.

West (40 de ani) a fost internat în Los Angeles, la sfîrșitul lunii noiembrie pentru ceea ce o parte din massmedia a descris drept "criză psihotică", la scurt timp după ce soția sa, vedeta de reality show Kim Kardashian, a fost victima unui jaf într-un hotel din Paris, de unde i-au fost furate bijuterii în valoare de mai multe milioane de dolari.

El a fost internat în spital după ce și-a anulat o mare parte din turneul său și a întrerupt brusc, după doar două piese, un concert desfășurat la Sacramento, California.

Un purtător de cuvînt al Lloyd nu a răspuns imediat la solicitările de comentarii primite din partea AFP.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?