Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Un adolescent a sărit dintr-un avion în mers

3 aug. 2017,, 04:31   Externe
2937 0

Un pasager al companiei aeriene panameze „Copa Airlines” a sărit din avion la scurt timp după aterizarea acestuia pe aeroportul de la San Francisco. Acest lucru a fost comunicat de către Associated Press.

Incidentul a avut loc marți, 1 august, atunci cînd aeronava sosită din Panama în SUA mergea pe pista de aterizare. Pasagerul în vîrstă de 17 ani a deschis brusc ușa ieșirii de urgență, a urcat pe aripa avionului, de pe care a sărit la sol.

Angajații portului aerian, care erau în acel moment la aeroport, l-au reținut pe tînăr și l-au predat poliției. Oamenii legii l-au arestat pe contravenientul care s-a dovedit a fi cetățean american. Băiatul nu a avut traume.
Se precizează că în timpul zborului tînărul care călătorea de unul singur era nervos și dădea semne de îngrijorare. Fapta turistului i-a șocat pe alți călători, unii dintre ei au început să strige. Avionul a ajuns în siguranță la locul de debarcare a pasagerilor, nimeni nu a avut de suferit.

Un incident similar a avut loc pe aeroportul de la Houston (SUA) în noiembrie 2016. Atunci din aeronavă în mișcare a sărit o pasageră a United Airlines.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?