X 
Transnistria stiri: 1433
Preşedintele stiri: 4025

Delegaţia secretariatului Consiliului Europei va face o evaluare a cooperării cu Republica Moldova

18 iun. 2013,, 14:52   Politică
2618 1
Foto : noi.md
Delegaţia Secretariatului Consiliului Europei efectuează, în perioada 17-20 iunie curent, o vizită la Chişinău, cu scopul de a face o evaluare a cooperării dintre Republica Moldova şi Consiliul Europei (CoE), pentru perioada 2011-2013, precum şi de a contura priorităţile şi acţiunile viitoare. Despre aceasta a comunicat în ajun, în cadrul unei întrevederi cu viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Iulian Groza, şeful delegaţiei Secretariatului Consiliului Europei, vicedirector pentru consiliere politică, Daniil Khochabo.

Potrivit Agenţiei "Infotag", care face trimitere la serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene, oficialii au calificat actualul parteneriat dintre ţara noastră şi CoE drept unul eficient, apreciind corelaţia acestuia cu UE. De asemenea, a fost subliniată importanţa de a continua implementarea programelor care aduc o valoare adăugată societăţii şi concentrarea pe obţinerea unor rezultate concrete spre beneficiul populaţiei.

"Pentru CoE este important să înţeleagă necesităţile Republicii Moldova, iar proiectele iniţiate să continue a fi implementate, astfel încît această cooperare să ducă la îmbunătăţirea lucrurilor în ţara dumneavoastră", a precizat Daniil Khochabo.

La rîndul său, viceministrul Iulian Groza a mulţumit pentru suportul acordat Republicii Moldova de către CoE în diverse domenii, menţionînd că priorităţile ţării noastre sînt în consonanţă cu agenda UE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?