Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Chirtoacă, DIN NOU huiduit la prezentarea raportului (VIDEO)

18 iun. 2013,, 14:37   Societate
4518 2
Foto: chisinau.md
Primarul general al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă, a fost huiduit și în acest an pe durata prezentării raportului de activitate pentru ultimul an de activitate, relatează NOI.md.

Scandalul a fost generat de către membrii Gărzii Tinere a socialiștilor, care s-au arătat indignați de acțiunile autorităților locale vizavi de construcția mansardelor, reabilitarea drumurilor, construcțiile ilegale și alte probleme ale municipiului. Aceștia au exclamat ”Afară”, ”Demisia”, ”Rușine” și ”Jos Chirtoacă”.

În context, Dorin Chirtoacă a caracterizat protestul socialiștilor drept o isterie care nu-l impresionează în nici un fel. Mai mult, edilul i-a sugerat liderului socialiștilor să înfrunte echipa Primăriei în alt mod și nu prin intermediul provocatorilor. ”Doriți să strigați, strigați cît o să puteți”, le-a răspuns Chirtoacă protestatarilor.

Astăzi primarul de Chișinău a prezentat public bilanțul activității Primăriei Chișinău pe durata anului 2012 - 2013. Dorin Chirtoacă se află la cel de-al doilea mandat.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?