Eurovision stiri: 525
Cazul Filat stiri: 350
Transnistria stiri: 1429
Preşedintele stiri: 4018

Policinschi, acuzat de spălare de bani. Localnicii cer implicarea Chișinăului

18 iun. 2013,, 11:26   Societate
3585 0
Foto : dubasari.md
Un grup de combatanţi din Dubăsari au ieșit astăzi în fața presei, indignați de inițiativa președintelui raionului, Grigore Policinschi, de a marca pe 21 iunie 10 ani de la reformarea raionului. Potrivit acestora, acțiunea ascunde în spate spălare de bani.

Grigore Racu, unul dintre locuitorii raionului, susține că administrația de la Dubăsari a recurs la organizarea acestei sărbători în condițiile în care regiunea se plasează pe primul loc în rîndul celor mai sărace orașe din Moldova.

”Prin această sărbătoare se umbresc de fapt evenimentele din 89, 90, 92, cînd sute de oameni s-au ridicat pentru apărarea valorilor naționale”, a precizat Racu.

Totodată, combatanții susțin că în dispoziția președintelui raionului cu privire la organizarea acestui eveniment nu este indicată suma care se preconizează a fi cheltuită. ”Din start se înțelege că este un program de spălare a banilor. Mai bine acești bani erau repartizați veteranilor războiului de pe Nistru. Policinschi cheltuie banii publici, pentru a-și face campanie electorală”, a precizat un alt combatant – Anatolie Croitoru.

Combatanții solicită autorităților din Republica Moldova să ia în vizor situația de la Dubăsari pentru a pune punct acestor inițiative împotriva locuitorilor din raion.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?