Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Angelina Jolie vorbește despre viața de după divorțul de Brad Pitt

28 iul. 2017,, 03:30   Externe
3354 0

De la divorțul său de Brad Pitt, actrița Angelina Jolie încearcă să fie o "gospodină" exemplară și nu are în prezent niciun proiect de film, a afirmat ea într-un interviu publicat miercuri pe site-ul revistei "Vanity Fair", relatează miercuri AFP.

"De nouă luni încerc să fiu bună în rolul de gospodină, să curăț fecale de cîine, să spăl vasele și să citesc povești seara, și fac progrese în cele trei domenii", a spus vedeta.

Cuplul mitic la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt au anunțat că se despart în septembrie 2016, după doi ani de căsnicie și 11 ani petrecuți împreună. Ei sînt părinții a șase copii, dintre care trei biologici.

Actrița laureată cu Oscar în anul 2000 vorbește foarte puțin despre acest divorț, recunoscînd totuși că în vara lui 2016 "lucrurile mergeau rău între ei". "Nu voiam să folosesc acest cuvînt", a revenit ea. "Lucrurile deveniseră complicate", a spus ea în cele din urmă.

Angelina a contestat faptul că despărțirea lor este legată de faptul că Brad Pitt dorea ca familia să adopte un mod de viață mai sedentar, după ani de deplasări în cele patru colțuri ale lumii.


"Nu era o problemă. A fost și rămîne una dintre oportunitățile formidabile pe care le putem oferi copiilor noștri. Ne revenim cu toții din evenimentele care au dus la divorț", a spus actrița despre copiii săi, fără a furniza mai multe amănunte.

Ea își dorește să le ofere un chip liniștitor copiilor în aceste vremuri grele. "Cred că este important să plîng sub duș, și nu în fața lor", spune ea.

Angelina Jolie este implicată în prezent în promovarea celui de al cincilea film al său în calitate de regizoare, "First They Killed My Father", coprodus de platforma video online Netflix, despre dictatura khmerilor roșii din Cambodgia.

Actrița susține însă că pentru moment nu lucrează la niciun alt film. "Vreau pur și simplu să pregătesc micul dejun și să mă ocup de gospodărie. Este pasiunea mea. La solicitarea copiilor, iau cursuri de gătit. Cînd merg la culcare mă întreb: am făcut treabă bună ca mamă sau a fost o zi medie?", a mai povestit ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?