X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În Belarus doi agenți imobiliari criminali au fost condamnați la moarte

25 iul. 2017,, 09:31  
1200 0

Judecătoria regională Mogilev din Belarus a emis decizia cu privire la cele patru persoane implicate în cazul agenților imobiliari criminali, care au comis șase crime din cauza imobilelor, relatează TASS făcînd referire la Curtea Supremă din Belarus.

„Ținînd cont de faptele stabilite de judecată pe cazul dat, amploarea și pericolul public pe care-l reprezintă persoanele acuzate, datele referitor la persoanele învinuite, procurorii au fost de acord cu decizia instanței cu privire la aplicarea organizatorului grupului infracțional și celor mai activi participanți a unei măsuri excepționale de pedeapsă - pedeapsa cu moartea“, le-a comunicat informațiile jurnaliștilor procurorul Iuri Șersnev. Au fost condamnați la moarte prin împușcare: Igor Gherșankov și complicele lui Simion Berejnoi.

Totodată, conform deciziei instanței de judecată, soția lui Gherșankov soția, Tatiana, își va ispăși pedeapsa într-o colonie cu regim comun, timp de 24 ani. Boris Kolesnikov a primit o pedeapsă de 22 de ani de închisoare de regim sever. Vă reamintim că acest caz a fost examinat în instanța de judecată timp de 9 luni. S-a constatat că omorurile au fost comise din anul 2009 pînă în 2015. Victime erau cetățeni singuratici care abuzau de alcool.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?