Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

YouTube renunţă la editorul video şi la funcţia de „slideshow”

24 iul. 2017,, 23:00   Externe
2385 0

YouTube a decis să mai renunţe la anumite componente ale serviciului care nu sînt foarte populare printre utilizatori.

În ciuda faptului că cei care nu beneficiază de cunoştinţe foarte mari de editare probabil că apreciau faptul că puteau face mici modificări clipurilor urcate pe serverele serviciului, compania a decis să renunţe la editorul web, alături de capabilitatea de a realiza colaje foto.

Se pare că aceste capabilităţi nu erau utilizate aproape deloc de către utilizatori, iar continuarea dezvoltării lor şi adaptării lor la noile schimbări consumau resurse ale echipei de dezvoltare inutil. Astfel, începînd cu data de 20 septembrie, editorul video şi photo slideshow vor deveni inactive, iar proiectele deja create şi nesalvate vor fi şterse. În locul acestora, YouTube va realiza probabil alte capabilităţi similare în viitor, sau îşi va concentra eforturile de dezvoltare în alte arii ale serviciului.

O funcţie utilă chiar şi pentru cei care îşi editează clipurile înainte să le urce pe YouTube este Enhancements, care era integrată în editorul video. Aparent, aceasta nu va dispărea, utlizatorii avînd în continuare acces la posibilitatea de a tăia din intro sau outro, să adauge un efect de blur, sau să adauge filtre deasupra clipurilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?