X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Cauza morții primului milionar sovietic – Artiom Tarasov

25 iul. 2017,, 01:00   Externe
4107 0

După cum a reușit să afle publicația, „Moskovski komsomoleț“, cauza morții cunoscutului om de afaceri rus și primului milionar legal sovietic, Artiom Tarasov, ar putea fi o pneumonie.


Anterior, despre moartea omului de afaceri în vîrstă de 67 de ani a vorbit secretarul de presă al partidului „Iabloko“, Igor Iakovlev. Artiom Tarasov a murit în apartamentul său din Moscova. Corpul lui neînsuflețit a fost găsit de către unul dintre prietenii milionarului, care i-a adus medicamente. S-a dovedit că Tarasov l-a rugat prin telefon să-i aducă un antibiotic ieftin, pentru tratarea pneumoniei.


Prietenul, care avea cheile de la apartamentul lui Tarasov, a venit la el aproximativ la 19:30 (ora Moscovei) și l-a găsit pe proprietar culcat pe podea.


Echipa medicală ajunsă la fața locului a constatat moartea lui Tarasov, care s-a produs cu 2-3 ore înainte de sosirea lor. Conform informațiilor preliminare, incidentul nu este de natură penală.


Potrivit cunoscuților milionarului, el nu prefera să se adreseze la medici, iar în perioadele de boală își stabilea diagnosticul consultînd Internetul și tratîndu-se de sine stătător.



Artiom Tarasov a fost unul dintre pionierii mișcării cooperatiste care a apărut la apusul Uniunii Sovietice. Numele lui a devenit cunoscut în țară după ce în 1989 presa a scris că, din profitul obținut de la înființarea cooperativei „Tehnica“, Tarasov a primit un salariu de 3 milioane de ruble.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?