Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Reuniunea SFS cu reprezentanții Industriei Muzicale din Moldova

24 iul. 2017,, 12:13   Societate
2477 0

Chestiunile privind respectarea normelor fiscale, de către persoanele care oferă servicii în domeniul creației, industriei muzicale au fost în centrul atenției reuniunii, care a fost condusă de directorul Serviciului Fiscal de Stat Serghei Pușcuța, dar și de șefi de direcții din cadrul SFS.

La reuniune au fost prezenți reprezentanții Asociației Naționale a Industriei Muzicale din Moldova (ANIM): Vlad Costanda, Arcadie Spoială și Iurie Badicu, transmite NOI.md.

Potrivit informațiilor SFS, discuțiile s-au axat pe diverse subiecte ce țin de conformarea persoanelor care prestează servicii în domeniul artelor, metodele de estimare a veniturilor acestora, conformarea retroactivă, perioada și modalitatea de funcționare a patentei și alte subiecte.

În acest context, directorul SFS a prezentat o serie de recomandări și informații detailate cu privire ca conformarea contribuabililor care prestează servicii artistice, evidențiind beneficiile și oportunitățile acestui proces.

La finele reuniunii, reprezentanții ANIM au mulțumit SFS pentru receptivitate și transparență, menționînd că vor organiza la rîndul lor reuniuni cu reprezentanții industriei muzicale din țară, în cadrul cărora le vor explica subtilitățile discutate astăzi. Totodată, părțile au convenit asupra oportunității creării unui proiect de lege care ar facilita procesul de respectare a legislației fiscale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?