X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Ai avut vreodată impresia că ești un loser? ©

21 iul. 2017,, 16:18   Business
6700 0

Dacă privești în jur, s-ar putea să ți se pară că toată lumea din jurul tău se scaldă în succes.

Unul a pornit un nou proiect, alta a obținut postul spre care aspira, ceilalți pleacă într-un concediu de vis în Thailanda. Iar tu, la fiecare succes de al tău, aduni câte cinci încercări care au eșuat. Te gândești că poate ar trebui să înveți de la cei care au REUȘIT?

Fondatorul lituanienei Parex Banka, Valērijs Kargins, a scris o autobiografie succintă. O carte despre multimiliobarul care este exemplul demn de urmat pentru o bună parte din tineretul contemporan și care la rândul său a avut succes de nedescris. Dar în 2008 banca a fost vândută cu (patru dolari) ca să nu fie constatat faptul falimentării. Doar că despre asta domnul Kargins nu a mai scris cărți.

Sau un exemplu autentic. Un businessman supertare cu o mașină de lux povestește tuturor cât de tare e. O bună parte din cei care care îl ascultă încep să se simtă complexați. Nu îi chiar bucură faptul că cineva a reușit, iar ei nu. Dar iată că se află că tot luxul e cumpărat din banii părinților, iar însuși businessmanul se dovedește a fi nu chiar deștept. Chiar deloc deștept.

Auzind despre succesul altora, noi vedem doar partea exetrioară a lucrurilor. dar nu ni se povestește despre eșecurile care au stat la baza acestor succese. Dar noi ținem la onestitate. De aceea am decis să organizăm evenimentul Epic Fail Nights. E tot despre succes, doar că invers. 4 oameni cunoscuți din Chișinău, care au făcut destul lucruri și bani mulți vor povesti despre eșecurile pe care le-au trăit. Despre acele situații, în care au luat decizii din cauza cărora au pierdut bani, nervi și reputație.

Este imposibil să repetăm calea de succes a cuiva. Însă ne stă în puteri să evităm acele căi care ne vor duce cu siguranță în prăpastie.

Puteți cumpăra bilete aici: epicfailnights.md

Epic Fail Nights este o mișcare mondială care deja există în 144 de orașe. Acum va fi și în Chișinău. evenimentul se va desfășura pe data de 4 august, vineri, de la 20:00 până la 22:30 la restaurantul Bastion în apropiere de teatrul Licurici. În afară de noi, nimeni nu va mai fi în local, așa că lăsăm acasă papioanele și privirile de sus. Participanții vor începe evenimentul cu o halbă de bere rece pe care o veți primi chiar la înregistrare. Este un motiv bun să ne relaxăm și să încetăm să luăm lucrurile prea serios.

Așadar, cine va deschide primul FuckUp Night?

ANDREI ELISTRATOV,
director Jaguar Moldova

Despre cei care sunt ca el zic „nujnic și vajnic". Șie chiar pe meritate. De fiecare dată când vă apare ideea să procurați o mașină să știți că e din cauza lui Andrei. Administrează departamentul de publicitate la Daac-Hermes. În timpul liber vinde mașini Jaguar. Este pasionat de Capoeira braziliană - un fel de luptă cu elemente de acrobație. Luând în considerație dimensiunile lui, noi credem că e de prisos.

VALERIU PLEȘCA,
ex. ministrul apărării, investitor, președintele consiliului administrativ al Steaua Grup

Filantrop, deputat, investitor, инвестор, ctitor, doctor în științe, încă o dată deputat, cavalerul ordinului Gloria Muncii și chiar Ministrul Apărării. În prezent activează în domeniul imobilului, al tehnologiilor avansate în agricultură și al energiei regenerabile. A avut parte de câteva eșecuri serioase. Dar spre deosebire de alți businessmani, niciodată nu i-a fost rușine să vorbească deschis despre ele.

IURII GOREA,
coproprietarul Dreamups Innovation Campus

Broker, startup-er, aduce lumină în mase, bineînțeles, de cea cu LED-uri. Iurii este proprietarul DAS Light. Întotdeauna zâmbește flegmatic, chiar și atunci când lucrurile nu stau deloc strălucit. Se spune că știe o mantră calmantă, de care a aflat de la budiștii din Trușeni. Dacă-l rugăm să împărtășească secretul, din nou zâmbește flegmatic. Crede că un om care nu a trecut prin cel puțin trei eșecuri nu are dreptul de a se numi antreprenor.

ANATOLII SOCOLOV,
director "HENDRIX BAIL" și al rețelei "BABY-BOOM"

Miile de copii din Moldova ar putea să-i mulțumescă pentru o copilărie fericită și uscată cu haine și jucării. Nestle, Gerber, Hame, Avent, Brevi - brandurile pe care le iubesc atît de mult toți actualii părinți se găsesc pe polițele magazinelor datorită lui. Anatolii este un colecționar al propriilor fuckup-uri. A pierdut sute de mii (da, e vorba de bani) dintr-o singură dată, dar de fiecare dată a făcut concluziile necesare ca să reușească să câștige și mai mult.

Cumpărați bilete aici: fuckup.md. Pe loc ele vor fi mai scumpe. Sau nu vor mai fi deloc. Rezervați un loc acum.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?