Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Putin i-a servit cu îngheţată pe miniştri (VIDEO)

19 iul. 2017,, 16:30   Externe
3352 0

Preşedintele rus Vladimir Putin a vizitat marţi orăşelul Jukovsk din suburbia Moscovei unde şi-a început lucrările Salonul Internaţional Aerospaţial „MAKS-2017”.

Liderul de la Kremlin a fost însoţit de o delegaţie numeroasă compusă din membri Cabinetului de miniştri şi din conducători ai întreprinderilor industriale.

La un moment dat, acesta s-a apropiat de o vînzătoare de îngheaţă şi a întrebat despre sortimentul din vînzare. „Cu ce ne puteţi servi?”, a întrebat preşedintele rus. După ce a fost informat despre tipurile de îngheţată, liderul rusa a optat pentru un „plombir” în pahar de vafe, achitînd cumpărătura cu o bancnotă de o mie de ruble.

În timp ce căuta bani ca să dea restul, vînzătoarea a fost rugată să le dea cîte o îngheţată şi membrilor delegaţiilor care îl însoţea. Astfel, a luat cîte o îngheţată ministrul Industriei şi Comerţului, Denis Manturo, cel al transporturilor Maxim Sokolov, purtătorul său de cuvînt Dmitri Peskov.

„Verificaţi banii, dacă ajunge pentru toţi”, a cerut vînzătoarei Vladimir Putin.


În acest moment, Serghei Cemezov, directorul corporaţiei de stat Romsteh, una din cele mai bogate din Rusia, i-a întins o altă bancnotă de cinci mii de ruble.

”Aţi avut un profit de 80 de miliarde vă puteţi permite să achitaţi îngheţata”, a glumit Putin către ultimul.

Singurul care a refuzat să servească îngheţata oferită de Vladimir Putin a fost vicepremierul Dmitri Rogozin, care a spus că desertul este delicios, dar s-a abţinut pentru că vrea să-şi menţină forma.

De notat că în 2016 în China a fost utilizată o fotografie a preşedintelui Vladimir Putin pentru o reclamă la îngheţată. Atunci vînzătorii de îngheţată au lansat o reclamă neobişnuită la produsul lor, folosind fotografia preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin. În imagine şeful statului rus apărea mîncînd un cornet de îngheţată, iar alături un mesaj în limba chineză: „Îngheţata pe care a adus-o Vladimir Putin”.

Aceasta după ce, în timpul summit-ului G20 din oraşul Hangzhou din China, preşedintele Rusiei i-a dăruit omologului său chinez, Xi Jinping, o cutie cu îngheţată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?