X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

PDM promite reguli clare de joc pentru business

18 iul. 2017,, 18:00   Politică
2150 3

Dialogul între stat şi mediul de afaceri se va dezvolta pe bază de transparenţă şi după reguli clare de joc, a declarat purtătorul de cuvînt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari.


marţi, în cadrul unui briefing de presă, el a spus că PDM a avut o întrevedere de lucru cu oamenii de afaceri moldoveni, cărora le-a prezentat un şir de propuneri privind dezvoltarea parteneriatului public-privat în republică.

"Acesta va fi stabilit pe încredere reciprocă între participanţi, fapt ce va permite dezvoltarea businessului autohton, dar şi extinderea esenţială a fluxului de investiţii în economice", consideră Gamurari.

Reprezentanţii mass-media i-au pus un şir de întrebări incomode, inclusiv despre finanţarea partidului şi despre cele 30 mil. lei cheltuite de partid pentru desfăşurarea campaniei de informare privind trecerea la votul uninominal. Dar reprezentantul PDM ler-a propus să caute răspuns în rapoartele CEC pe care le prezintă fiecare partid.

"Toate datele sînt publicate pe site-ul partidului şi pe site-ul CEC. Eu nu dispun de această informaţie şi nu comentez întrebările financiare. Eu răspund numai la întrebările ce se referă la şedinţa de astăzi a conducerii PDM", a spus Gamurari.

Întrebat despre promulgarea legii privind reforma guvernului de către Preşedintele Igor Dodon, Gamurari a spus că "a aflat despre aceasta din presă" şi, de asemenea, a refuzat să comenteze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?