Ce scop urmărește misiunea FMI care se află cu o vizită la Chișinău?

Ce scop urmărește misiunea FMI care se află cu o vizită la Chișinău?

În perioada 17-21 iulie, o misiune a Fondului Monetar Internațional condusă de Ben Kelmanson se va afla la Chișinău, notează NOI.md.

Aceasta va fi o vizită de lucru și nu o misiune de evaluare a implementării programului cu FMI. Scopul vizitei este informarea cu privire la situația macroeconomică și discutarea politicii bugetar-fiscale, politicii monetare și altor politici relevante, în anticiparea celei de-a doua evaluări a programului, preconizate pentru toamna anului curent.

La finele acestei misiuni nu va fi emisă o declarație privind concluziile făcute în urma vizitei. Astfel de vizite de lucru în afara ciclului standard de evaluări de program fac parte din practica uzuală a FMI cînd este vorba de țările ce au programe susținute de FMI.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu9 comentari

unu 18 iul. 04:53

Scopul este sa ne fure saracia. Da noi nu sintem prosti! Ne tinem bine de ea!

Ana 17 iul. 21:41

Parca vad cum vata lui Usatii o sa inceapa a zabali gura precum ca americanii vor sa ne captureze.

valera 17 iul. 14:09

Цель визита-собрать информацию о макроэкономической ситуации в Р.Молдова и обсудить как уничтожить то что ещё осталось. Вот и вся политика МВФ.

Екатерина 17 iul. 12:23

Опять навязать нам еще кредит...вот и вся их миссия...а мы как попрошайки клянчим его...но ведь за все платить надо...

арсений 17 iul. 11:35

scopul misiei FMI este de a sterge de pe fata pamintului inca o tara cu asa "oameni destepti" cum sint constantin popovici si dan damian,

коля 17 iul. 11:14

Де аккорд ку комментарииле. 1. Чине се фолосеште де ымпрумутурь? 2. Чине трэеште май бине? 3. Де че оамений плякэ дин цара дакэ е бине? 4. Ну не ажунже минте ну нумай сэ кыштигэм бань, дар ши сэ-й "фолосим май бине." Мучугаюл советик мирося май бине декыт ароматул еуропян.

Dan Damian 17 iul. 10:59

FMI-ul atenteaza la statalitatea si neutralitatea republicii dodoniene.

Costantin Popovici 17 iul. 10:23

Moldova este gata dea se lasa de muceagaiul sovietic si de mirsaveniile moscovite, pentru un viitor mai bun . Guvernul Filip este mai coios ca altele guvernari, a reusit totusi.

Valeriu 17 iul. 10:11

Nu numai ca ne-au dat bani ca imprumut, dar ne si ajuta sa ii folosim cit mai bine. Si cind te gindesti ca oameni ca Maia Sandu erau impotriva Acordului cu FMI!

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load