Preşedintele Belarusului i-a împrumutat omologului său moldovean avionul

Preşedintele Belarusului i-a împrumutat omologului său moldovean avionul

Preşedintele Belarusului, Alexandr Lukaşenko, i-a împrumutat vineri Preşedintelui Moldovei, Igor Dodon, avionul pentru a aduce delegaţia sa oficială la Chişinău. Despre aceasta a anunţat pe reţelele de socializare unul dintre activiştii Partidului Socialiştilor, consilierul municipal din Chişinău, Gaic Vartanean.

"Preşedintele Moldovei efectuează toate zborurile sale oficiale cu curse obişnuite, de obicei în clasa econom. Se pare că cei din Belarus au observat acest lucru şi, avînd în vedere că nu există o cursă directă Minsk-Chişinău, Lukaşenko a decis să-i împrumute omologului său moldovean avionul charter pentru un zbor scurt la Chişinău", a scris Vartanean, care promovează intens pe pagina sa de facebook activitatea Preşedintelui.

Dodon, împreună cu o delegaţie oficială, a plecat miercuri la Minsk cu o cursă aerian prin Moscova, deoarece între capitalele Moldovei şi Belarusului nu există o cursă avia directă. Din delegaţie fac parte cîţiva consilieri prezidenţiali şi liderul Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, şi nici un reprezentant al Guvernului, cu care Dodon se află în contracţii principiale.

Joi, delegaţia moldovenească a venit cu avionul de la Minsk la Vitebsk, unde Igor Dodon a avut o întîlnire oficială cu preşedintele bielorus Alexandr Lukaşenko. Cei doi şefi de stat au participat seara la deschiderea festivalului de muzică "Slaveanskii bazar". În a doua jumătate a zilei de vineri, Igor Dodon a zburat din Vitebsk spre Chişinău cu acelaşi avion bielorus. Surse din cadrul Aeroportului Chişinău au comunicat reporterului agenţiei INFOTAG că înainte de zborul delegaţiei spre Minsk se ştia că aceasta va reveni vineri cu avionul companiei aeriene "Belavia".

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu4 comentari

Mircea 16 iul. 09:37

Чтоб быстрее избавиться от этого **донка А.Лукашенко даже самолёт дал.

Может, бацька подкинет пару лямов 15 iul. 20:59

зеленью Додошке? Одалживать- так одалживать!

сми 15 iul. 18:02

Не хватило денег на билет ? " Дожились" : Молдавская нищета !

Владимир 15 iul. 16:23

Молодцы, Додон не тратил и не шиковал, а батька со всей душой -как всегда! Ну можно же без понтов жить, а не грести бабло и валить конкурентов зная что ненавидят все,

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

tu ești reporter

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load