Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Partidul Comuniștilor condamnă "servilismul autorităților față de structurile europene"

12 iun. 2013,, 10:35   Politică
2431 1
Foto : noi.md
Partidul Comuniștilor (PCRM) condamnă și își "exprimă dezacordul categoric" privind "servilismul autorităților moldovene față de structurile europene", a declarat președintele partidului, Vladimir Voronin, marți, la o întîlnire cu ambasadorul Marii Britanii și Irlandei de Nord în Republica Moldova, Phil Batson.

Serviciul de presă al PCRM a comunicat pentru "Infotag" că Voronin a remarcat că "acesta este rezultatul unor interese de grup și nu are nimic comun cu interesele poporului moldovenesc".

"Politica coaliției de guvernămînt a dus la discreditarea definitivă în fața cetățenilor Republicii Moldova a ideii de integrare europeană ca proces de modernizare a țării. Corupția, mafiotizarea, creșterea criminalității – acestea sînt rezultatele alianței de guvernămînt în ultimii patru ani", a menționat Vladimir Voronin.

El a atras atenția diplomatului britanic la faptul că "singura șansă de depășire a crizei politice, economice, sociale în Republica Moldova este organizarea de alegeri anticipate.

"Partidul Comuniștilor și fracțiunea sa parlamentară își vor continua activitatea și în Parlament, și în teritoriu, întru atingerea acestui obiectiv", a subliniat Voronin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?