X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Fetița găsită în preajma pieței centrale va avea o familie nouă

13 iul. 2017,, 16:30   Societate
3709 1

Polina, fețita de doi ani găsită luna trecută de una singură în preajma pieței agricole din centrul Chișinăului nu va fi înapoiată mamei, dar va fi îngrijită de un asistent parental profesionist.

Anunțul a fost făcut pe Facebook de ministra Sănătății, Ruxanda Glavan, care a vizitat micuța în centrul unde a fost plasată, după ce a fost găsită pe stradă.

„Am mers astăzi la centrul de plasament unde se află Polina, ca să văd cum se simte. Am împărțit cu ea o parte dintre hăinuțele fetelor mele, care sînt la fel de mici. Se pare că Polinei i-a plăcut, pentru că a zîmbit atunci cînd a probat una dintre rochii. M-am bucurat să văd acest zîmbet, după toate suferințele prin care a trecut. Educatorii m-au anunțat că a fost găsit un asistent parental profesionist, care o va îngriji pe Polina. Aceasta înseamnă că fetița va crește într-o familie și va fi iubită”, a scris ministra pe pagina sa de Facebook.



Amintim că, la cîteva zile după ce micuța a fost găsită, oamenii legii au identificat-o și pe mama acesteia - o tînără de 26 de ani însărcinată, dar în stare de ebrietate, în compania unor boschetari.

Potrivit mamei micuței, un prieten ar fi mers cu fetiţa la o cantină şi nu s-au mai întors, iar ea a crezut că „a furat-o”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?