Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Un nou incendiu la Londra a mistuit o importantă piață

10 iul. 2017,, 09:03   Externe
1766 0

10 autospeciale şi peste 70 de pompieri au fost trimişi luni dimineaţă în Piaţa Camden Lock, unde s-a stîrnit un incendiu „considerabil”, relatează BBC.

Pompierii au reuşit să controleze incendiul, au anunţat luni autorităţile, precizînd că nimeni nu a fost rănit. „Focul este controlat în prezent, dar echipajele vor uda şi dimineaţa” pentru a evita o reaprindere a incendiului, a anunţat Brigada de Pompieri a Londrei pe Twitter.

Primul, al doilea şi al treilea etaj al clădirii au luat foc, au anunţat anterior pompierii, precizînd că 10 echipaje, cu 70 de oameni, se află la faţa locului. Cauza incendiului nu este cunoscută încă. Unul dintre martorii la faţa locului a declarat că flăcările se mişcă „foarte repede” şi că există temeri ca unele dintre clădirile din apropiere să explodeze. Serviciul de Ambulanţă Londonez a precizat că a trimis mai multe maşini, însă deocamdată nimeni nu a avut nevoie de ingrijiri medicale. La faţa locului a apărut şi Poliţia Metropolitană.

„Focul se mişca foarte repede. Oamenii priveau de la depărtare, dar le era frică că clădirea ar putea exploda în orice moment deoarece în apropiere se află restaurante cu bucătării” a declarat Joan Ribes, unul dintre martori, citat de BBC.

Serbiciul de ambulanţă a mai adăugat ca a trimis şi o echipă specială de răspuns în faţa dezastrelor.


Potrivit unui comunicat de presă al pompierilor, primele trei etaje şi acoperişul unei clădiri din piaţă au luat foc. Aceştia au primit primul apel legat de incendiu cu cîteva minute înainte de miezul nopţii (n.red.: 2.00 ora Romîniei).

Aflat aproape de centrul Londrei, Camden Market reprezintă o atracţie populară în rîndul turiştilor, unde se află peste 1.000 de magazine, standuri, restaurante şi centre de distracţie. Deschis în 1974, centrul este vizitat în fiecare an de aproximativ 28 de milioane de ani.

Camden Market a mai fost afectat o dată de un incendiu în 2008.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?