Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Cîte persoane aspiră la postul de administrator la trei ZEL-uri din Moldova

7 iul. 2017,, 11:23   Economie
1659 0

Opt persoane au depus dosarele de participare la concursul de selectare a administratorilor principali ai zonelor economice libere „Bălți” și „Ungheni-Business”, precum și Zonei Antreprenoriatului Liber – Parcul de Producție „Valkaneș”.

Termenul limită de depunere a documentelor pentru participare la concurs a expirat ieri, la ora 16:00, relatează NOI.md.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei, cele mai multe dosare (patru) au fost depuse pentru ocuparea funcției vacante de administrator principal al Zonei Economice Libere „Bălți”. Pentru ocuparea funcțiilor vacante „de administrator principal” al Zonei Antreprenoriatului Liber - Parcul de Producție „Valkaneș” și Zonei Economice Libere „Ungheni-Business” vor concura cîte doi candidați.

Vladimir Crivciun, șef al secției politici de atragere a investițiilor a Ministerului Economiei, a menţionat că pînă la finele săptămînii curente, comisia de concurs va analiza dosarele prezentate ținînd cont de cerințele înaintate faţă de candidați și va stabili persoanele care au promovat în etapa finală a concursului.

Săptămîna viitoare, după organizarea celei de-a doua faze a concursului (interviul), vor fi stabilite persoanele învingătoare, care vor fi propuse conducerii Ministerului Economiei de a fi numite în funcțiile de administratori principali ai celor trei ZEL-uri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?