X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Hoț surprins de camerele de supraveghere cum fura! (VIDEO)

6 iul. 2017,, 09:28   Societate
3341 1

Un hoț a fost surprins de camerele de supraveghere cum fura un telefon mobil de la o domnișoară ce mergea pe bulevardul Decebal din capitală.

În cadrul investigaţiilor poliţiştii au ridicat secvenţele video de la camerele de supraveghere din adiacent, care au surprins acţiunile criminale ale individului. Acesta se apropie iniţial de gheretă, unde victima activa în calitate de vînzătoare, ţinteşte telefonul pe masă şi fuge de la locul faptei cu tot cu telefon. Partea vătămată a încercat să intervină, însă făptaşul dispare într-o direcţie necunoscută.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigaţii şi de urmărire penală, poliţiştii au identificat şi reţinut un bănuit în acest caz, care s-a dovedit a fi în vîrstă de 21 de ani, domiciliat într-o suburbie a Capitalei, judecat anterior pentru infracţiuni similare. În cadrul audierilor s-a stabilit că telefonul victimei, în valoare de 6000 de lei, ar fi fost dezmembrat ulterior şi vîndut la piese.

Actualmente bănuitul a fost reţinut pe un termen de 72 de ore şi este cercetat penal pentru jaf. El riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13 mii la 27 de mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?