Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Filip Kirkorov și-a recunoscut „fiica” mai mare

6 iul. 2017,, 02:00   Externe
9828 0

Recent dublul tată a aflat despre existența „fiicei” mai mari.

Filip Kirkorov, care educă gemenii Ala-Victoria și Martin, le-a relatat fanilor săi despre existența „fiicei” mai mari. S-a dovedit că la Rostov-pe-Don locuiește o veche admiratoare a talentului regelui estradei ruse, Anna Kirkorova. Fata nu ratează niciun concert, la unul dintre care i-a înmînat tizului său o coroană cu cuvintele „Cel mai bun tată”. După cum s-a clarificat, admiratoarea a început să-l numească astfel pe artist după ce creația lui a salvat-o într-o perioadă grea a vieții, le-a împărtășit secretul jurnaliștilor programului „Ты не поверишь” fata în vîrstă de 23 de ani.

„După ce în brațele mele a decedat bunica, eu am tăcut trei luni, relatează Ana. Cînd mi-a dispărut vocea, nu puteam să spun niciun cuvînt. Butonînd telecomanda, am văzut clipul lui Filip Kirkorov și primul cuvînt pronunțat a fost numele lui”.

După această vindecare, fata a decis să-și schimbe numele de familie și și-a modificat complet viața. În timpul concertului din Rostov-pe-Don Filip Kirkorov a lăudat tenacitatea fetei și a spus că întotdeauna este bucuros să împartă cu cineva numele său.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?