Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Înjurături și urlete la bordul unui avion Air Moldova!

5 iul. 2017,, 02:15  
4479 0

Doi cetățeni moldoveni, în stare de ebrietate avansată, s-au dat în spectacol în seara zilei de ieri, 3 iulie, la bordul unei aeronave Air Moldova, care trebuia să-și ia zborul.

Aceștia aveau un comportament inadecvat față de însoțitorii de bord, dar și de pasageri, iar pentru aplanarea situației de conflict și calmarea spiritelor, a fost nevoie de intervenția polițiștilor de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău.

Totul s-a întîmplat în timpul îmbarcării la cursa „Chișinău-Istanbul”, cînd s-a iscat un conflict între echipajul aeronavei și doi pasageri. Ultimii și-au permis să înjure însoțitorii de bord și să refuze îndeplinirea acțiunilor ce se impun pasagerilor în timpul zborului.

În acest sens, a fost solicitată intervenția angajaților Poliției de Frontieră pentru a scoate de pe rută pasagerii buclucași. La fața locului, persoanele nu s-au conformat nici la solicitările polițiștilor de frontieră și în continuare se manifestau obraznic, violent și refuzau cu vehemență să părăsească benevol habitaclul aeronavei. Urmare, inspectorii de frontieră au fost nevoiți să intervină în forță întru evacuarea pasagerilor agresivi.


Din verificările adiționale s-a stabilit că buclucașii sînt rude - soră și frate, ambii domiciliați în regiunea transnistreană.

Persoanele au fost reținut pentru 72 de ore. Acestea sînt cercetate penal pentru huliganism și riscă amendă în mărime de la 750 la 1350 u.c. sau închisoare de pînă la 5 ani.

În vederea evitării astfel de situații, Poliția de Frontieră solicită tuturor călătorilor să manifeste o atitudine conştiincioasă faţă de regulile existente la traversarea frontierei de stat, cît şi roagă ca aceştia să se comporte decent și adecvat, inclusiv evitînd consumul excesiv de băuturi alcoolice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?