X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Moldova va dezvolta cooperarea economică cu regiunea transnistreană

3 iul. 2017,, 17:01   Economie
2166 1

Președintele Republicii Moldova a avut o întrevedere cu Asaf Hajiyev, secretar general al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră, notează NOI.md.

În cadrul întrevederii părțile au făcut un schimb de opinii cu privire la modalităţile de dinamizare a procesului de cooperare din regiunea Mării Negre, în special în domeniul comerțului, transportului, energeticii, educației, culturii, științei, combaterii terorismului și a traficului de ființe umane.

Șeful statului a accentuat că APCEMN reprezintă o platformă importantă pentru consolidarea cooperării regionale şi valorificarea potențialului economic existent între statele-membre ale Adunării, precum și un for important pentru realizarea unui schimb de opinii şi viziuni pe marginea mai multor probleme de interes comun.

În context, președintele țării a menționat că pledează pentru exploatarea avantajelor geografice, istorice, sociale şi politice, în vederea dezvoltării şi diversificării relaţiilor comercial-economice existente între statele-membre ale APCEMN.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?