Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Finala Cupei Confederaţiilor va putea fi vizionată şi de spectatorii NOI TV

2 iul. 2017,, 15:00   Sport
2186 0

Pînă la meciul decisiv al Cupei Confederaţiilor la Fotbal au rămas ore numărate.

În turneul de fotbal care pentru prima dată va avea loc pe teritoriul Rusiei va fi desemnată cea mai pregătită echipa pentru Campionatul Mondial 2018. Difuzarea va începe astăzi, 2 iulie, la 21:00, ora Chişinăului, şi va fi accesibilă pentru utilizatorii serviciului NOI.md.

Cupa Confederaţiilor încă la etapa rundei pe grupe „a eliminat” selecţionata de fotbal a Rusiei, care, pentru prima dată în istoria sa, a devenit participantă şi gazdă a acestui turneu. Sportivii ruşi au reuşit să dispună doar de adversarii din Noua Zeelandă, dar n-au fost în stare să se opună echipelor mai pregătite din Portugalia şi Mexic. În afară de ei, în semifinalele turneului au acces selecţionatele Germaniei şi statului Chile, care s-au calificat în „cvartetul” celor mai puternice state fotbalistice cu un an înainte de începutul Campionatului Mondial de Fotbal. Două selecţionate europene şi cîte un reprezentant al Americii de Sud şi de Nord au ajuns pe ultima sută de metri, care se va finaliza astăzi, 2 iulie, pe stadionul din Sankt-Petersburg.

Cupa Confederaţiilor este un turneu de fotbal care are loc o dată la patru ani, la care participă opt selecţionate. Participanţi la competiţii sînt cîştigătorii campionatelor care au loc pe cinci continente (Europa, America de Sud, Africa, Asia şi America de Nord), campionul Oceaniei (actuala cîştigătoare a acestui turneu este echipa Noii Zeelande), campionul-en titre al lumii (din anul 2014 acest titlu îl deţine selecţionata Germaniei – n.red.) şi selecţionata-gazdă a viitorului campionat mondial (principalul turneu de fotbal al ultimilor patru ani va avea loc în Rusia în iunie şi iulie 2018 – n.red.).


Serviciul NOI TV va retransmite meciul final al Cupei Confederațiilor. Vizitatorii NOI.md pot lua loc în faţa propriilor monitoare astăzi, 2 iulie, la 21:00 şi se bucura de disputa fotbalistică interesantă, care va fi disponibilă pe acest link.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?