X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

PANICĂ la bordul unui avion. Aeronava se zdruncina ca o maşină de spălat (VIDEO)

27 iun. 2017,, 18:40   Externe
2850 0

Sperietură teribilă pentru pasagerii unei curse aeriene care decolase din Australia. Avionul a început să se zguduie din toate încheieturile în plin zbor.

Aeronava trebuia să ajungă în Malaezia și din cauza unei probleme la un motor acesta a început să se "zdruncine ca o maşină de spălat", scrie digi24.ro.

Momentul a fost filmat de un pasager, care a povestit că unii oameni au început să ţipe şi să plîngă, moment în care echipajul de zbor s-a panicat. Pilotul zborului D7237 efectuat cu o aeronavă de tip Airbus A330, cu 359 de pasageri la bord, le-a cerut pasagerilor să se roage.

"Am plîns mult, numeroase persoane plîngeau, încercau să-şi sune mamele, dar nu puteam face altceva decît să aşteptăm şi să avem încredere în căpitan", a declarat un pasager.

Pilotul a anunţat că este vorba de o problemă tehnică şi s-a întors din drum, iar avionul, care aparţine companiei Air Asia, a aterizat în siguranţă.

În decembrie 2014, o aeronavă a aceleiaşi companii s-a prăbuşit în mare tot din cauza unei probleme tehnice. 162 de oameni au murit atunci.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?