X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Rezultatele «amnistiei migraționale» a moldovenilor au fost discutate la MAI al Rusiei

27 iun. 2017,, 16:31   Societate
2304 1

Problemele migranților moldoveni au fost puse în prim plan la Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse în cadrul recentei întrevederi a Ambasadorului Republicii Moldova în Federația Rusă cu Directorul Direcției Principale pentru problemele de migrație a Ministerului Afacerilor Interne al Rusiei Olga Kirillova.

Pe parcursul întrevederii părțile au realizat un schimb de opinii privitor la situația migrațională a cetățenilor moldoveni aflați pe teritoriul Federației Ruse și la rezultatele «amnistiei migraționale». La acest subiect partea moldovenească a intervenit cu propunerea privind examinarea posibilităţii de continuare a procedurii menţionate în legătură cu încălcările alin. 2 şi 7, art. 27 al Legii federale nr. 114 din 15.08.1996 „cu privirea la ieşirea din Federaţia Rusă şi intrarea în Federaţia Rusă”.

Tot în acest context, au fost examinate noile modificări în legislaţia migraţională a Federaţiei Ruse şi impactul acestora asupra cetățenilor moldoveni aflaţi pe teritoriul Federaţiei Ruse.

În final, părţile au convenit la modalităţile de conlucrare permanentă a Ambasadei cu Direcția Principală pentru problemele de migrație a Ministerului Afacerilor Interne al Federației Ruse şi la menţinerea unui dialog bilateral dinamic, capabil să intensifice cooperarea între cele două state.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?