Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Penelope Cruz va fi, la 40 de ani, cea mai matură fată Bond

4 iun. 2013,, 08:26   Showbiz
2343 0
Foto : lenta.ru
În absolut fiecare film longeviva serie Bond, celebrul agent 007 este înconjurat de femei frumoase, care şi-au cîştigat titlul de Bond Girls. Al 24-lea film din serie nu va face excepţie şi s-ar putea să marcheze o premieră, avînd-o pe frumoasa Penelope Cruz în rolul celei mai mature fete Bond de pînă acum.

Actriţa, căsătorită cu Javier Bardem, personajul negativ din Skyfall, al 23-lea film Bond, a fost abordată de mai multe ori să apară în franciză, însă, a refuzat de fiecare dată din cauza altor angajamente. Acum însă, este cu un pas mai aproape să i se alăture agentului interpretat de Daniel Craig, întrucît se află în negocieri cu producătorii.

Penelope va împlini 40 de ani anul viitor în luna aprilie şi este însărcinată acum cu al doilea ei copil împreună cu Javier Bardem. Dacă va semna pentru rol, o va întrece pe Honor Blackman, care, la 39 de ani, a fost cea mai “în vîrstă” fată Bond din serie (a jucat rolul Pussy Gallore în “Goldfinger” – 1962).

Skyfall, regizat de Sam Mendes a fost un mare succes de casă în 2012, depăşind pragul de 1 miliard de $ încasări mondiale. I-a adus cîntăreţei Adele premiile Oscar şi Golden Globe pentru cea mai bună melodie originală şi a mai fost premiat şi la categoria Cel mai bun sunet.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?