X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Jurnalistă bătută într-un magazin pentru că a fotografiat o chiflă cu termenul expirat (VIDEO)

22 iun. 2017,, 12:32   Societate
5602 0

Fotoreportera publicaţiei Jurnal de Chişinău Nadejda Roșcovanu a fost bătută cu bestialitate în plină stradă de către proprietarul unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei și de o vînzătoare.

Asta după ce colegei sale i s-a dat o chiflă cu termenul expirat, iar ea a fotografiat-o. Deşi incidentul a fost filmat şi există martori, proprietarul gheretei respinge acuzațiile. Mai mult decît atît, el spune că jurnalista ar fi adus cornul vechi în chioşcul lui.

Fotoreporterul Nadejda Roșcovanu a fost agresată luni seara pe strada Mihail Sadoveanu. Ea spune că, după ce a ieșit de la muncă, a intrat într-un chioşc să-și cumpere ceva de mîncare, doar că i s-a dat un corn cu termenul de valabilitate expirat. Atunci cînd a cerut explicații, vînzătoarea a refuzat să-i răspundă, însă după ce a fotografiat produsul alimentar, a fost luată la bătaie.

Nadejda Roșcovanu mai spune că, după cîteva minute, cei doi agresori au atacat-o din nou.

Proprietarul magazinului neagă că ar fi bătut-o pe Nadejda Roşcovanu. Mai mult, el susține că nu ar avea în vînzare produse expirate şi că jurnalista ar fi adus acel corn în ghereta lui.

Totuși, afirmaţiile bărbatului sînt contrazise de imaginile surprinse de un trecător.

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție al sectorului Ciocana, Ruslan Saachian, în acest caz a fost deschis un proces penal și a fost sesizată Agenţia pentru Protecția Consumatorului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?