Securiştii transnistreni neagă informaţia despre reţinerea unui spion în Ucraina

Securiştii transnistreni neagă informaţia despre reţinerea unui spion în Ucraina

Ministerul Securităţii de Stat al autoproclamatei RMN respinge informaţia Serviciului de Securitate al Ucrainei, potrivit căreia transnistreanul pe care l-a reţinut este un angajat al ministerului Transnistriei care a încercat, la comanda serviciilor speciale ruse, să formeze în regiunea Odessa o reţea de spionaj din rîndul angajaţilor organelor de drept.


Potrivit unui comunicat al Serviciului de presă al Ministerului, "persoana reţinută a ajuns în vizorul securităţii de stat a RMN încă la mijlocul anilor '90, în legătură cu contactele stabilite de angajatul serviciilor speciale ale Ucrainei, Vadim Mahniţki, şi informatorii lui".

Ministerul subliniază că "realizarea materialelor operative în privinţa acestui locuitor al Transnistriei nu a fost efectuată din cauza semnelor de tulburări mintale şi a comportamentului lui inadecvat, precum şi din cauza necorespunderii informaţiilor pe care le transmitea părţii ucrainene".

Potrivit ministerului, persoana reţinută a fost amendată anterior în cadrul unui dosar penal, fiind acuzată de dare de mită.

Săptămîna trecută Serviciul de Securitate al Ucrainei a anunţat că a contracarat la Odessa crearea unei agenturi a serviciilor speciale ruse din rîndul angajaţilor organelor de drept. Aceasta urma să fie organizată de un locuitor al Tiraspolului, angajat al MSS, cu cetăţene dublă, a RM şi FR, şi care activează din 1995 la serviciile speciale transnistrene şi ruse.


Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu5 comentari

Виорика 21 iun. 19:49

Настоящие молдаване знают кому обязаны своей культурой и образованием, только благодаря России (СССР) она их вывела в люди из батрачества на румын, безграмотности, нищеты , они перестали вытирать зад кукурузой, так что русские много сделали для Молдовы они во времена СССР превратили Молдову в самый благодатный край, построив заводы, фабрики и развив сельское хозяйство.Так что МОЛДАВАНЕ ПОМНИТЕ КТО ЕСТЬ ВАШ САМЫЙ СТАРШИЙ БРАТ!!! А те сопляки которые ничего не знают и гонят на русских или румынские подстилки , или хохлядские тролли!

Ivan 21 iun. 13:33

Pentru "mulidoveanu"-rușii cu părere de rău au construit tare mult în Moldova,cea ce nu au făcuto romînii din 1918 pînă în 1940,ci doar au tîrît ultimile presuri de la oloinițile care constituiau unica industrie de pe atunci, păcat că tot ce sa construit cu ajutorul rușilor a fost distrus intrun mod sălbatic sub lozinca "derimocrației" de niște înapoiați alde tine.

молдовеану 20 iun. 16:48

молдовеанам просто следует знать и помнить что русы приходили сюда не для нашего обогащения, а что-нибудь стырить
это было раньше и это продолжается сейчас.
европейцы или сша несмотря на крюкания некоторых многго денег дают на ремонт дорог или школ с детсадами.
русы Молдове не давали ничего
никогда.
то что они крюкают по поводу заводов и хрущёвок- это они делали для своих приезжих надсмотрщиков.
молдован редко получал квартиру в городе, или после 20 лет жизни в съёмных квартирах или общагах.
это следует знать и помнить молдованам и если молодёжь не знает должны спрашивать у своей родни перед тем как выступать

Так 19 iun. 22:18

Молдованам надо понять что их используют все, кому ни лень, а не только "старшие или младшие братья".

moldoveanu 19 iun. 19:14

отпускник или шпигон на общественных началах.
сколько таких по Молдове ходит и вынюхивают и суют рыльце?
а сколько на разных уровнях нашей власти или в сми.
уйма.
и когда молдован поймёт что этот старший бурат использует нас?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load